Bekijk hier onze VIN-d Wijn cadeau selectie

Wijnbox Cadeau
GEEF WIJNBOXCADEAU
Jaarbox Cadeau
GEEF JAARBOX CADEAU
Wijnproeverij
GEEF PROEVERIJ CADEAU

 

Wijnabonnement als cadeau

Bij VIN-d Wijn kan je ook een wijnabonnement als cadeau bestellen. Verras je vrienden of familie met bijvoorbeeld een jaar abonnement en wij versturen elk kwartaal een unieke wijn proefbox voorzien van leuke blogs en extra info over de wijn. Zo kan de ontvanger een jaar lang genieten van onze heerlijke wijnen. Kies je voor het jaar wijnabonnement als cadeau dan stopt deze automatisch na één jaar. De ontvanger heeft dan zelf de keuze om het wijnabonnement eventueel te verlengen. Bestel de VIN-d Jaarbox en verras iemand met een jaar lang wijnbeleving.

Geef een wijn proefbox en geef de ultieme wijnbeleving

Daarnaast is het ook mogelijk om gewoon één VINd Wijn box te als cadeau te versturen. De door jou gekozen wijn proefbox wordt dan rechtstreeks verzonden naar de ontvanger op de door jou gewenste datum. Uiteraard is het ook mogelijk om de wijnbox een persoonlijk tintje mee te geven door gratis een kaartje toe te voegen. Wil je een pakket op maat bestellen en deze als cadeau versturen? Geen probleem. Neem dan contact met ons op en geef je wensen door.

Verschillende VINd Wijn proefboxen

Wij hebben veel diverse wijn proefboxen in ons assortiment. Zo kan je iemand verrassen met een leuke rosébox voor als de zon weer lekker gaat schijnen. Of verras iemand met een Zuid-Frankrijk wijnbox omdat het zijn of haar favoriete vakantieland is. Zo geef je niet alleen een wijnbox cadeau. maar ook nog eens een totale beleving. Daarnaast is het natuurlijk ook gewoon mogelijk om een leuke kwartaalbox te kiezen volledig gericht op een bepaald seizoen. Ook hier geldt; heb je bepaalde (extra) wensen voor het cadeau geven van een wijn proefbox, neem dan contact met ons op en we bespreken samen de verschillende mogelijkheden.