Het wijnabonnement bestel je bij VIN-d Wijn. Bestel een jaarbox en ontvang elk kwartaal een wijn proefbox gevuld met drie wijnen. Deze box is altijd gericht op het seizoen en is met zorg uitgekozen. Zo zijn wij altijd op zoek naar verrassende en unieke wijnen voor een aangename prijs.

De wijn proefbox is voorzien met allerlei informatie over het wijnhuis en daarnaast een uitgebreide beschrijving over de wijn zelf.

Je betaalt € 45,- per kwartaal met gratis bezorging. Je ontvangt dan 4 keer per jaar een VIN-d Wijn proefbox gevuld met een drietal wijnen. De eerste box betaal je met iDeal. De kwartalen daarna betaal je via automatische incasso en is stop te zetten wanneer je wilt. 

Uiteraard zijn onze wijnen uit onze wijn proefbox altijd na te bestellen in onze wijnkelder. Hier vind je een overzicht van al onze wijnboxen van het afgelopen jaar. Daarnaast kan je in de wijnkelder alle wijnen bestellen uit de wijn proefbox van de andere jaren.

Heb je je favoriete wijn gevonden? Houd dan onze Sale pagina in de gaten, want geregeld geven wij mooie kortingen op jouw favoriete wijn.

Wil je eerst eens een wijn proefbox proberen voordat je een wijnabonnement aangaat, dat kan! Bestel een seizoensbox gewoon los via de website en je kunt gaan genieten van drie unieke wijnen.

Wil je een wijn proefbox zelf samenstellen? Neem dan even contact met ons op en dan kijken wij wat er mogelijk is.

Het is ook mogelijk om het VIN-d Wijnabonnement aan iemand cadeau te geven. Zo geef je iemand niet eenmalig, maar een heel jaar wijnplezier.

Daarnaast is ook ook mogelijk om je vrienden, familie of collega’s te verrassen met een losse wijn proefbox.

Wijnen van kleine wijnboeren.

Wij streven ernaar om uitsluitend wijnen afkomstig van kleine wijnboeren aan onze wijnbox toe te voegen. Daarnaast zijn wij altijd op zoek naar verrassende wijnen, zodat elke wijnbox nooit hetzelfde zal zijn. Begin vandaag met je wijnabonnement en wordt een heel jaar lang verrast met wijnen die je zelf nooit zo snel zal kopen. Geniet en bestel hier je wijnabonnement.