Wijnabonnement! Elk keer weer een verrassing!

WijnabonnementJe bent een wijnliefhebber en altijd op zoek naar mooie nieuwe wijnen. Dan kan je natuurlijk altijd zelf op zoek gaan naar deze verborgen pareltjes, maar je kan het ook uit handen geven en je elke keer laten verrassen in de vorm van een wijnabonnement. En daar komen wij om de hoek kijken! Wij selecteren elk kwartaal een drietal unieke en verrassende wijnen die gericht zijn op het seizoen. Zo heb je het hele jaar door verschillende varianten en smaakprofielen.

Maar wat zijn nou de voordelen?

Eigenlijk teveel om in één blog te benoemen, maar ik ga toch een poging wagen. Allereerst is het van belang dat je de keuze maakt waar je een wijnabonnement afsluit. Aangezien je natuurlijk wel verrast wilt worden met wijnen die je zelf niet zo snel zou kiezen of tegenkomen. Bij VIN-d Wijn vind je altijd wat je zoekt en proberen wij altijd die wijnen eruit te pikken die wijnliefhebbers versteld doen staan. Daarnaast zijn onze wijnboxen altijd voorzien van extra informatie over het wijnhuis, de wijn en het smaakprofiel. Zodat je de wijn nog beter leert kennen.

Onze wijnboxen zijn altijd gericht op het seizoen, waardoor je altijd de juiste wijn op het juiste moment hebt. In de lente en de zomer zal de box meer bestaan uit witte -en rosé wijnen en rode wijn die je licht gekoeld kunt drinken. In de winter zal de box meer gevuld zijn met wijnen die bij de kou en de feestdagen passen. Denk aan mooie rode eetwijnen en een feestelijke bubbel. Zo grijp je nooit mis! En vind je een wijn uit de wijnbox lekker, dan kan je die altijd nabestellen.

Mocht je na het lezen van deze blog enthousiast zijn geworden, dan kan je hier beginnen met je wijnabonnement. Wil je eerst eens een wijnbox proberen, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Bestel dan een willekeurige wijnbox in onze wijnkelder.

 

Deze website maakt gebruik van cookies We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren. Door op OK te drukken gaat u akkoord met onze